Zacht als het kan, hard als het moet...

Zacht als het kan, hard als het moet...

Zacht als het kan, hard als het moet...

Zacht als het kan, hard als het moet...

Waar staat Vrydagh & Boriau voor?

Of het nu gaat om een kleine 20 euro of om de écht grote bedragen... Als incassobureau beschermen wij u tegen onnodige financiële risico's!

Dankzij een efficiënt debiteurenbeheer uw schuldvorderingen snel innnen en zo uw cash flow verbeteren. Dat is uw én onze topprioriteit!

Wij werken met gevoel voor de psychologie van zakendoen. Bemiddelen, samen een oplossing uitdokteren, minnelijke invordering... het zijn de pijlers van onze bedrijfsfilosofie. Immers, een slechte betaler van vandaag is daarom morgen voor uw onderneming nog geen slechte klant!

Onze werkwijze is er dan ook op gericht om de debiteur als klant te behouden. Wij scheren niet alle debiteuren over dezelfde kam, maar luisteren naar hun verhaal. De financiële moeilijkheden zijn dikwijls authentiek en veelal slechts tijdelijk. Samen met de debiteur zoeken wij naar een oplossing. En onze diplomatische aanpak werkt efficiënt - ook in de long run. In vele gevallen bent u de klant na onze interventie niet kwijt. Integendeel... onze diplomatie haalt de banden tussen uw bedrijf en uw klant nog nauwer aan!

Wij bieden u een stevige praktijkervaring, een grondige expertise en handige informatica tools. Het resultaat is wat u van zo'n doorwinterde speler mag verwachten: een royaal scoringspercentage!

Wij werken met u samen in een sfeer van transparantie en vertrouwen, daar staan wij voor!